kadatangan anyar
kadatangan anyar
  • tour-(10)
  • tour-(7)
  • tour-(4)

wilujeng sumping ka perusahaan kami

Jinhua zhongsheng Serat Produk Co, Ltd nyaéta perusahaan manufaktur anu ngahijikeun kertas mesin bubur kertas & penjualan sareng desain acuan & pamekaran sacara gembleng. Bentuk pulp kertas & acuan kamét panas anu kami ngahasilkeun cocog pikeun sagala rupa jinis karajinan sareng mesin tina cara pemanasan anu béda (pemanasan listrik, pemanasan uap, pemanasan minyak anu panas). Kami nuju nuju panalungtikan sareng manufaktur cetakan pulp kertas anu dipanaskeun ku stém sareng minyak transfer panas. Téknologi nyimpen énergi ieu parantos diwanohkeun sareng dianggo di bumi sareng di luar negeri.
Zhongsheng Group diadegkeun dina taun 2004. Dina tahap mimiti, Zhongsheng mendesain khusus dina desain, pamekaran, manufaktur sareng penjualan pulpasi acuk sareng citakan khusus, sareng nguasaan 70% pasar industri acuan bubur Cina sareng téknologi terobosan cetakan aluminium, otomatis mesin pulp sareng mesin ageung.
Kalayan nambahan permintaan pasar pikeun méja kertas biodegradable, Jinhua Zhongsheng Serat Produk Co, Ltd didamel dina taun 2013 sareng mimiti ngiringan bubelan bahan bubuk kertas biodegradable.